Вихід українського інжинірингу на зовнішні ринки

Компанія «НТ-Інжиніринг»  перемогла  у міжнародному тендері, що проводився Європейською Комісією, на виробництво спеціальних контейнерів класу  B(U) для перевезення радіоактивних матеріалів на користь Грузинського агентства ядерної енергетики.

«Ми склали гідну конкуренцію колегам з інших країн. Важливо зауважити, що це буде українська продукція з високою технологічною і інтелектуальною складовою, яка вийде на зовнішні ринки» - зазначив голова наглядової ради «НТ-Інжиніринг» Віталій Дем'янюк.

«НТ-Інжинірінг» має великий досвід розробки та виробництва різних типів контейнерів згідно із класифікацією МАГАТЕ для перевезення та зберігання радіоактивних матеріалів, які проходили необхідні сертифікаційні процедури та випробування. Продукцією «НТ-Інжинірінг» сьогодні користується вітчизняне Державне спеціалізоване підприємство «Об'єднання Радон».

На етапі підготовки до тендеру «НТ-Інжиніринг» запропонувала надійні, безпечні та економічно ефективні технічні і технологічні рішення, які будуть реалізовані в процесі виробницта.

Виробництво захисних контейнерів для перевезення радіоактивних матеріалів проходить із дотриманням міжнародних вимог і стандартів з радіаційної безпеки та з використанням найсучаснішого обладнання і матеріалів високої якості.

Після виготовлення контейнери передаються в експлуатацію лише після державних випробувань та сертифікації.

Агентство ядерної та радіаційної безпеки Грузії отримає своє замовлення через п'ять місяців після підписання контракту.