Компанія «НТ-Інжиніринг» перемогла у міжнародному тендері, що проводився Європейською Комісією, на виробництво спеціальних контейнерів класу B(U) для перевезення радіоактивних матеріалів на користь Грузинського агентства ядерної енергетики.
ТОВ «НТ-Інжиніринг» впроваджує кращі міжнародні практики з управління проєктами відповідно до стандартів IPMA (international project management association).
В рамках Імплементаційної Угоди із захоронення радіоактивних відходів між Україною та НАТО, та за підтримки Трастового фонду НАТО, компанія «НТ-Інжиніринг» успішно завершила реалізацію проекту «Реабілітація майданчика сховища радіоактивних відходів в Україні. Поводження з РАВ на майданчику «Цибулеве», розташованого на території військової частини Міністерства оборони України, смт. Цибулеве, Кіровоградської області.
Компанія «НТ-Інжиніринг» завершила етап з вилучення та перевезення «історичних», залишених ще з часів СРСР, радіоактивних відходів із могильника на об’єкті «Цибулеве» Міністерства оборони України. Вилучені РАВ передано у сховище на ПЗРВ «Буряківка» у зоні відчуження.
19-22 листопада на майданчику ВП ЗАЕС за участю фахівців ТОВ «НТ-Інжиніринг» проведений тренінг для групи інженерної підтримки та інструкторів НТЦ ризик-інформованому управлінню конфігурацією АЕС.
3-4 жовтня фахівці ТОВ «НТ-Інжиніринг» прийняли участь у семінарі «Впровадження ризик-інформованих підходів при експлуатації АЕС» що відбувся на Рівненській АЕС.